20140506

Lite snabb uppdatering blir det idag!
Vi har flyttat runt lite ponnyer idag mellan de olika beten vi har.
"Gabban" å Athletica går för sig själva i en beteshage några km hemifrån. Sen körde vi Windy, Eywa å Winnie upp till Hanna då dom ska gå nära hingsten så vi ser när dom börjar brunsta. Tanken är att Windy å Eywa ska betäckas med Fabian. Winnie har vi inte riktigt bestämt ännu vem det blir på henne. Är lite sugen på att köra iväg henne till Holland, där finns såå många fina hingstar.
Här hemma går nu bara Stjärnan å Myran kvar, Myran ska ju snart föla så hon behöver ju lite sällskap men när fölet är kommet så åker nog Stjärnan iväg till bete också.
Bara två ponnyer kvar hemma på gården. Vet att jag vid nåt tillfälle förra året hade noll ponnyer hemma! Mycket konstigt, här som brukar gå hästar i varje hörn....
Om det har varit en tid full med utkörning av balar å fylla badkar så kommer nu en tid med "bara" fylla badkar så lite skillnad blir det ju på sommaren men visst är det ändå en hel del jobb på sommaren, det ska flyttas mellan olika hagar när gräset börjar ta slut. å vattentanken ska köras runt på mellan hagarna.
Detta va allt för denna gången....
Over and out :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0