20140402

Nu har vi varit iväg med Rolle till Vetlanda å visat upp han för nämnden. Han fick ett par poäng för lite för att bli godkänd. Han va nog inte riktigt på hugget vid löshoppningen. Men det är bara att gilla läget. Visst hade det varit kul med en egen hingst men det får väl bli någon annan gång då. Det finns ju fler hingstar att välja mellan om man vill betäcka ett sto.

Vi har nu börjat med inridningen istället å Rolle är visst lika känslig som Edward. Men han kommer bli bra när han är färdig. Wilbur är av den coola typen så han blir nog färdig först av dessa tre hingstar. Rolle å Wilbur är till salu så är ni ute efter en egen ungponny att fortsätta utbilda å ta fram till championatet så bara hör av er så berättar vi mer.
Vi får nog även börja med ungstona snart. De går fort till september då alla 3-åringar ska visas på 3-årstestet. Sen har vi "Stjärnan" kvar som ska gå kvalite´n i september så det e nog bäst å sätta fart med henne också.

Jag ska försöka ta några bilder vid nästa ridtillfälle.

Jag har varit iväg till Kungsbacka i helgen som gick för att deltaga på Asrp:s årsmöte. Mötet flöt på lugnt å bra. På kvällen gick vi ut å åt god mat å hade det jättetrevligt. Det är så givande att träffa andra ridponnymänniskor. På söndagen hälsade vi på hos Stall Phem å fick en liten uppvisning av deras hingstar. Tack Tord för att du orkade springa med dom igen :)
Vi åkte även vidare till Stuteri MW och fick se både Fenome å Gerswin. Kul då det va några år sedan jag såg dom sist.

Lite kort sammanfattning av senaste veckorna.

Ha det gott alla därute, våren är på gång :)

RSS 2.0