20140309

Hej igen alla därute :)  Nu e jag här igen :)
 
Lite snabb uppdatering bara.
På lördag så är det dags för Rolle å visas på Asrp:s hingstvisning å vi har tränat å tränat så nu kan vi inte göra så mycket mer. Visar han sig från sin bästa sida så kommer han klara det :) Men som sagt det är djur å man kan inte alltid vara så säker på hur dom beter sig.. Men han har så klart blivit riktigt fin under tiden vi tränat. löshoppar fint med bra teknik å lagom bjudning. Han rör sig mycket bättre också sen vi skodde han å sen har vi longerat en del över cavaletti också som fått han å lyfta lite mer på benen. 
Vi löshoppar Wilbur ibland också och har även ridit några gånger på han nu. Bara skritt än så länge. Samma gäller för Edward, skrittad på ett par gånger. Han är mycket känsligare än Wilbur så där får man gå lite försiktigare fram.
Wilbur blir nog en supertrevlig barnponny. Lugn å sansad.
 
SB Estelle har varit ute på sin första lokala hopptävling med Jessika i sadeln :) Så himla roligt att allt gick bra å dom fick med sig två rosetter :) Hon går ju i ungponnyklassen men jag tror att dom snart kan gå upp i avdelning A.
Även Todde (SB Top d´Breeze) fick va med på tävlingen å han gick såklart också jättebra :) Båda är ju efter Top Nordpol så dom borde kunna hoppa...
Här kommer en liten bild på Estelle å Jessika från tävlingen. (Estelle e till salu)
 
Ha det gott så hörs vi snart igen :)
 
 

RSS 2.0