Det byggs.....

Å det byggs men det tar tid innan allt blir klart men en liten bit på väg är vi iallafall. Så snart får dom flytta in i den andra skogshagen å det nya vindskyddet. Tanken är att de 5 dräktiga stona ska gå där.


Ingen nytagen bild det syns för det är fullt med snö nu...
Här ser man rätt igenom hela ligghallen.

Utgången på långsidan. Hoppas dom kommer att trivas i nya ligghallen.
Tänkte sätta upp krubbor och bindringar också så man kan binda upp dom å fodra om det behövs.

Fler bilder kommer....

Författare: Marie å fotograf: Marie

Pojkar som trivs ihop!

Här kommer en bild på hingstarna som går jättebra ihop! Alla vill synas i gluggen.



Geggigt precis utanför men torrt å fint inne på lösdriften.

vilda djur!

Mina beten är förstörda! Attans vildsvin som bökat sönder, blir en massa merjobb innan man kan släppa på hästarna på betet. Visst det är ett bra tag kvar innan betessäsongen börjar men man blir inte glad när man råkar ut för sånt här. Vilsvin ska ligga i frysen å på tallriken...


Tiden går!

Nu var det längesen vi skrev något här. Jag tänkte att Hanna skulle skriva men hon är upptagen med annat nu. Hanna och Kristian fick ju en liten pojk den 10 januari så nu har dom att göra ett tag. Får se om det blir tid över för ponnyerna. Allt är bra med den lille och jag tycker det är underbart att ha fått barnbarn... Har redan fått kommentarer om shettisar mm.. Vi får väl se vad den lille killen får för intressen..

Annars går det sakta mot våren och här händer inte så mycket. Vi har varit inne på kliniken och mätt Toppan, hon blev 147 cm, alldeles förträffligt med den höjden. Nu ska hon igång å ridas å sen ut på tävlingsbanan om allt går som vi tänkt oss. Hon är till salu och vi säljer henne gärna till en tävlingsryttare som vill göra jobbet själv.

Isadora och Gabban kommer snart hem, dom har ju varit borta sen i mitten på oktober så det börjar kännas som att vi vill ha hem dom. Isadora ska ju föla i mitten på april å det går så fort tills dess. Gabban ska ju inte ha förrän till midsommar så där är det lite lugnare, kanske hinner vi få henne inriden innan hon blir för tjock och tung.

Vi ska ta med oss Vildan upp när vi hämtar tjejerna, meningen är att hon ska ridas igång och utbildas lite till å sen säljas, Linnea är inte så stor så hon passar bra i storlek till Vildan. Vi hoppas på att det ska komma ut på någon liten tävling i sommar. Vildan hoppar hus!

Flurran rids en hel del nu men skulle behöva komma till en ryttare som kan rida henne 6 dagar i veckan. Hon går från klarhet till klarhet. Många positiva ord kommer från ryttaren som rider henne nu. Hon är en häst som ska gå, hon gillar att jobba. Hon ska inte gå i en hage å skrota... Hon är för bra för det...

Nä nu e klockan sent så det får räcka med denna lilla snabbis idag. Får återkomma snart igen med lite uppdateringar.

Författare: Marie

RSS 2.0