20140504

Tjoho! Nu e jag här igen, bara efter ett par dagar....
Jag behöver ju inte skriva långa inlägg varje gång utan kan ju ta lite i taget istället för att summera en hel månad, typ ;)

Fick ett litet meddelande häromdagen med en fin bild på en av våra uppfödningar. SB Blizzard Breeze, som ni hör på namnet så är det ännu en av Windys "ungar" En son som är 6 år nu och helbror till vår Bo-Gi Breeze och Bacardi Breeze. Det skulle ju blivit ett helsyskon till men den fick inte vara med :( Så vi får nöja oss med 3 st.helsyskon med Windy Girl som mamma å Verona´s Bo-Gi som pappa. Så bra dessa har blivit å så lika. Nu e ju Bacardi bara ett år så lite svårt att säga om hon blir lik sina bröder men färgen är samma å temperamentet e samma :)
SB Bo-Gi Breeze är ute på tävlingsbanan och hoppar, han har precis startat sin karriär med lillasyster Strååth. Rosettskörden har redan börjat. Det är så roligt å följa alla uppfödningar i deras framgångar.

Här en bild på SB Blizzard Breeze som är mätt till 148 cm, precis lagom. Han tränas i hoppning, dressyr å även terräng så kanske det blir en fälttävlansponny i framtiden, vem vet!
Vi hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0