20140224

Tjoho! Nu e jag här igen :)

Skriver man ofta så blir det ju så klart inte så mycket text som om man skriver sällan. Men ni får ta det som det blir.

"Rolle" går från klarhet till klarhet, hoppas verkligen att han visar sin bästa sida den 15 mars.

Vi har börjat med inridningen av ett par stycken, Edward å Wilbur.
Edward är av den känsliga sorten men vi har i alla fall hängt lite på han. Wilbur har vi ju hängt på en gång tidigare när vi va i ridhuset, nu blev det lite uppsittning också. Han verkade ta det hela med ro. å vi avslutade med lite westernridning med Elias på ryggen :) Vi söker efter ett litet welsh mountin sto till Elias, gärna ett fint bra stammat som går att ta lite föl på också. Vi kan även tänka oss ett byta med en av våra bruna metallavkommor varav den ena kommer att gå mycket långt i dressyren :) Hör av er om ni vet något sto.

Vi får rapporter från våra uppfödningar lite då å då, Max sköter sig jättebra å har fått gått lite promenader med kompisen Buddy.

Edwin som har blivit skrämd av hund och fått börja om från början igen har nu äntligen börjat komma tillbaka till sitt rätta jag och det är inte bara hans ägare som är överlycklig för det utan jag är minst lika lättad att han "kommer tillbaka" för det är inte roligt med oroliga/rädda djur.

Flurran går på sin skola och verkar trivas bra med det och eleverna verkar också nöjda med henne. Hon har fått visa upp sig för Maria Gretzer och fick beröm, sånt är roligt. Skolan hade köpt en jättefin häst sa hon :) Vi följer henne med spänning som med alla våra andra uppfödningar. En del hör vi av lite oftare å andra lite mer sällan. Ni som har SB ponnyer får gärna höra er med någon liten bild ibland å hur det går.

Nu får det räcka för den här gången å jag avslutar med en bild på lilla westernekipaget :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0