Lite av varje.

 Det har hänt en del på gården sen sist jag skrev. Toppan har flyttat till Sölvesborgstrakten, En duktig tävlingsinriktad kille som kommer att ha mycket kul med denna ponny. Man är alltid lite nervös när någon åker men som vanligt med våra uppfödningar så hade hon skött sig alldeles utmärkt. Stått fint i transporten hela vägen fast vi fick hjälpa dom iväg för här var rena isgatan på vår stallplan och väg, men efter lite puttande så kom dom iväg. Väl hemma hos dom så lastades hon ur och ställdes in i en ny box och bara mumsade på maten direkt som om hon alltid hade stått där. No big deal tyckte Toppan. Vi har fått rapporter om att Erik redan har suttit på henne och allt verkar bra så nu hoppas vi bara på att få en liten bild på dom som vi kan lägga upp här. Vi önskar Erik lycka till med sin nya ponny och om hon följer sina syskon så kommer dom snart ut på tävlingsbanan och visar sin kapacitet.

Sen idag har vi varit på kliniken med Esther och Estelle, det var mätdags. Vi passade samtidigt på att vaccinera och sko dom så är det gjort för ett tag framåt. Hanna har ju börjat rida igen och rider nu Flurran, Esther och Estelle och dom är lite småömma i fötterna så likabra att sko dom så går dom bättre också. Esther har ju varit  mammaledig i flera år när Hanna satt upp och red henne, hon gick precis som hon varit riden hela tiden. Vi har ju dessa till salu och när jag sa till Hanna att tänk om vi får alla tre sålda, då har du ju ingen att rida på. Men då kom hon ju på att Edvin är 3 år och ska ridas in så det fanns visst alltid nån kvar att rida hihi...

Esther blev slutmätt idag då hon är 8 år. Hon blev 139 cm. Kanon!
Estelle blev 137 men hon är ju 4 år så hon blir nog ett par cm till då hon är lite högre bak än.
Så vi är ganska nöjda efter dagen, på hemvägen hoppade vi in på Djur och Natur som har öppnat i Kalmar. Köpte lite glucosamin till hunden som behöver det till sina leder. Sen blev det driven på burgerking, åh deras lökringar är så goda... Men visst det blev ju inte bara lökringar utan några menyer också.

Hästarna stod som ljus i transporten å det var tur det för vi glömde ta med oss transportskydd, vi brukar ju ha dom barfota å då inte ha så mycket skydd men nu med skor så skadar det ju inte med transportskydd men de stod som sagt stilla så inget hände. Skönt..

Natti natti...

Författare: Marie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0