å lite igen....

I början på veckan så hade vi en spekulant på Flurran, det var fint väder så hon provred ute på den stora banan. Allt gick bra å hon gillade henne och vill komma och prova henne i skogen också. Det är så bra när dom inte bor för långt bort utan kan prova fler gånger, ju mer säkra är dom ju sen om det är rätt häst. Vi får se vad hon tycker efter ridturen i skogen men det ska säkert gå bra det med för Flurran har ju gått en hel del i skogen nu.

Igår var vi  nere i ridhuset med Estelle och Esther, Hanna har ju ridit dom ett tag och nu var det dags att se om dom kunde hoppa med ryttare på ryggen å det kunde dom. Efter lite vacklande hit å dit så blev det en del riktigt fina språng. De hoppade ca 60-70 cm så det var inga höjder utan vi ville mer se om det var med på noterna, å det var dom ju såklart så de kan nog komma ut på tävlingsbanan framöver, lite mer träning bara.

Å idag har vi haft veterinären ute för att vaccinera ett gäng. Vi bad veterinären känna på Edward om han kunde känna mer än en kula men tyvärr så finns där bara en till vår stora besvikelse för detta är nog den bästa hingstungen vi fått på gården. Typiskt att den ska bli klapphingst. Vi gav honom lite lugnande för att se om den möjligen trillade ner men icke att det hjälpte. Så bara att beställa tid för kastrering men vi väntar nog till hösten ändå så får han sommaren att växa på sig lite till. Han kommer att bli en mycket fin valack för den ambitiösa ryttaren. Han är som en gummiboll med rörelser som är lika bra som hans mammas. 9-mässiga gångarter. Tror vi behåller honom tills han gått 3-årstestet för det är så himla kul att få visa fram dom där. När dom har bra dagar förstås. En dålig dag så e det inte lika kul...

Nu är klockan sent igen så dags för sängen.
Natti natti allihopa...
Sov gott..

Författare:Marie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0