Snö snö snö...

Så kom då snön, äntligen eller nja, visst är det kul med snö, men nu hade man ju nästan gett upp hoppet och börjat längta efter våren. Men de ser ju ut att bli en vit tid även denna vintern vad de verkar!

Mycket har hänt sen jag skrev sist, såg att mamma försökt uppdatera er med lite info under tiden. På hästfronten har det väl inte hänt så jättemycket, men mitt liv lär ju aldrig bli sig likt igen. Numer är man stolt mamma till en fantastisk liten son som fått namnet Elias.

Och nu när jag snart kan lämna graviditeten bakom mig kan man börja fokusera på hästarna och lägga upp lite planer för unghästarna i vår. Vi har många ponnyer som ska ridas in och ridas igång för att säljas. Trodde nån skulle bli såld outbildad till lite lägre pris nu under vintern, men det verkar som folk vill ha färdigutbildade ponnyer och helst då gratis, dream on säger vi då! Och hoppas att det dyker upp seriösa ponnyköpar till våren som vill satsa på sina barn och vet vad det kostar! Vi är väldigt nöjda med våra tidigare kunder/köpare som tar väl hand om våra uppfödningar och utbildar dom på bästa sätt!

Edwin har vi inte riktigt kommit igång med än, vi vet inte hur vi ska göra, om vi ska åka till hingstpremieringen med honom eller inte. Anmälningstiden går ut nu i februari, men vi får se...Nu kom ju snön och ställde till oreda också, så det är ju inte så lätt att ta sig till ridhuset nu på ett tag! Men vi var nere i mellandagarna och löshoppade han lite, men han behöver mer träning. Många hingstar som godkänts exteriört har fallit på löshoppningen, och det är ju trist att hamna där. Förstår inte varför dom ska krångla till regelverket så dant, det enklaste för ASRP hade varit och tagit efter 3-årstestets regler. Gångartstalang och hopptalang, enkelt och smidigt, och sluppit dessa specialbegåvningar, och alla fina gångartshingstar som faller på att de inte är tillräckligt tränade på löshoppning pga ägarens ointresse/okunskap eller hingstens dåliga dag. Man har ju visat några ponnyer på 3-årstest nu genom åren och vet hur deras dagsform ofta påverkar deras hoppresultat! Känns som dagsformen inte borde betyda så mycket för en hingsts vara eller icke vara i avel!

Kristian va ute i snölandskapet för några dagar sedan när solen sken och tog några bilder på grabbarna som busade omkring som vanligt!





Nu är det dags att sova en stund, Kristian sjunger godnattvisa så bäst å lägga sig till rätta ;)

Författare/bilder: H-S Jonsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0