Trevliga mail.

Nu är alla stona seminerade och klara, tre ska kollas på fredag varav en är en dräktighetsundersökning så då håller vi tummarna att hon är dräktig. Ska gå ut i hagen och pendla henne och se om jag får någon reaktion...

Häromdagen kom ett mail från Blizzard Breeze:s ägare, allt gick jättebra och han sköter sig kanon, planerna är att han ska gå 3-årstestet till hösten. Det märktes att han har varit  mycket hanterad sen han var liten för allt går mycket lättare vid inridningen då tyckte Sofie och visst! Vi försöker hantera våra föl och unghästar så mycket det går, lastträning och till ridhus mm. Man har så mycket igen när det verkligen gäller sen. Finns inget värre än en 3-åring som knappt går att hantera, man får börja från början med såna och det tar tid. Inget kul!

Så idag!

Har jag fått mail från värmland, närmare besämt från Bonope och hans ägare. Han sköter sig jättebra och dom har börjat komma ut på lite tävlingar nu. Någon hopptävling men mest dressyr än så länge. Lite resultat:
LC:1 2008 delad 2:a plats med 70,50 %
LB:0 2006 3:a med 66,875 %
Övriga starter: LC:2 2008 65% och LC:2 med över 62% Helt klart godkända resultat!
Kommentar från "kändis" domaren Charles Johnson var: Ett ekipage som "dryper" av potential och kvalitet! De ni! Vi hoppas att Alexandra och Bonope ska gå långt i både hoppningen och dressyren och önskar dom lycka till!

Här en bild från prisutdelning!

 Visst är han snygg??

Författare: Marie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0