Tillsalulistan krymper!

Hannibal är såld, han åker på måndag.  Först sålde vi Bo-Gi Breeze och nu Hannibal Breeze. Förra året sålde Top d´Breeze och Blizzard Breeze. Alla är efter vårt elitsto Windy Girl. Nu har vi snart inga avkommor kvar efter vårt fina sto. Jag har ju bestämt att årets stoföl ska behållas för framtiden. Och som det ser ut nu så har vi endast Top n´Breeze kvar efter henne till salu, "Toppan" är ju efter Top Nordpol (hörs väl på namnet). Hon är maxad D, går med föl just nu men ska gå kvalite´i höst är tanken, sen är hon redo att flytta senare i höst. Så söker ni en D-ponny med prestation så finns hon här. Hör av er om ni vill komma och träffa henne...

Vi har ytterligare några ponnyer till salu, främst en b-ponny 4 år som kommer bli en fin tävlingsponny. Sen har vi ett 4-årigt sto som är 154 idagsläget. Rörelser utöver det vanliga och en underbar hoppteknik så hon kan gå alla disipliner. Samma sak här, hör av er för ett besök..

Sen velar vi med Edwin om vi ska sälja  eller inte... Hmm... Han är riktigt bra och vi vill ju såklart att han ska få chansen att visas fram som hingst.
Hans syster Estelle 3 år är ett mycket trevligt sto som är inriden och passar både nybörjare och tävlingsryttare.
Hon är också till salu.

Sen är det nog nästan slut på tillsalulistan! Nåt föl kanske?

Författare: Marie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0