SB Edwin

Nu har vi varit och löshoppningstränat igen och denna gången var kameran laddad och klar, dock var vi bara 2 personer så en som fotade och en som styrde hästen. Men som tur var är Edwin även vid 3dje tillfället han hoppar självgående!! Så det gick fin fint...Som ni kan se på sprången så förstår ni vad jag menar med spänstig och luftig och allt vad possitivt man kan vara...Han klipper 1m utan problem!! Han rör sig och är riktigt snygg, så vad ska vi göra då? sälja eller behålla? Ibland hade ett samarbete med en framtida ryttare varit kanon, någon familj där mamma eller äldre syskon kan utbilda, visa på hingstpremiering och sen när det är dags tar den yngre över och tävlar honom, hoppning eller dressyr?! Vi vill ju gärna förvalta hans hoppning så hoppintresserad vore det bästa för oss. Är det någon som skulle vara intresserade av ett samarbete så hör gärna av er, Edwin blir troligen bara C-ponny! är ca 138cm nu, blir kanske någon cm till! Att ha honom som hingst är i dagsläget inga problem, han är coolugn och man kan i princip göra vad man vill med honom, ändå är han alert!










3-åringarna fick också en träning, en del kändes dock lite loja, men kanske inte så lustigt i värmen! Men dom gjorde vad dom skulle! Estelle som är syster till Edwin ger ibland ett intryck av att det inte finns så mycket att hämta där, kan tyckas lustigt då hon är efter en renodlad hopphingst. Men när man kommer över meter då börjar det hända grejer, precis som att varför anstränga sig när det är så enkelt....Så kanske kan det bli en lite stjärna av denna också...Hon söker också ryttare, nybörjare eller elitryttare, hon är totalt okomplicerad i alla lägen trotts sina 3 år, så med rätt hjälp av föräldrar eller dyl så kan hon vara en fantastisk nybörjarponny till någon som vill lära sig ihop med sin ponny!

Nu går alla 4 fölen ihop och det går kanonbra, snart dags att börja göra nya föl och vi har börjat brunstkolla 3-åringarna också!

SB Winning Breeze e. Winston (NWR) u. Windy Girl ELIT

SB Wilbur My Man e. Winston (NWR) u SB My Jar

Winstonföl tillverkade i Holland!

Text och Foto: H-S Svensson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0