Debuten gjord!

I söndags var det debut för Bo-Gi på hoppbanan. Det var en pay and jump som han var med på. Han gick inga höjder utan detta är bara ren social träning i början. Han hoppade en bana på 70 cm, på tredje hindret stannade han och Louise for av, som tur var så slog hon sig inte. Efter hon tuggat grus som hennes mamma sa så startade hon en 70 till och då gick han runt utan problem. Han har nog en räv bakom varje öra menar dom, men det gör inget när man är så snygg säger dom å skrattar... Underbara människor!
Den 20 mars ska han gå sin första dressyrtävling på lokal nivå. LB och LA är tanken. Spännande! Det är inte Louise som ska rida då utan en annan tjej som är mer åt dressyrhållet. Han har ju talang även på det området.

Toppans ljuver växer som attan just nu, men det brukar göra det för att sen stanna av någon vecka igen. Dom har iallafall kommit in nu om nätterna och det tar ettt tag innan dom vant sig vid det. Toppan var på gränsen till tokig imorse när hon skulle ut, det blev passage hela vägen till hagen. Jaja pigghetssymtom kallar vi det. Hon lugnar nog ner sig när hon vant sig vid att stå inne. Fortsätter vädret åt rätt håll så kanske smågrabbarna snart kan få gå ute istället. Det blir lite mycket att mocka nu när jag bara har en hand att använda mig av. Ida hjälper mig så mycket hon orkar men ibland behöver hon få vara ledig lite och vila...

Film kommer så småningom på Bo-Gis debut.

Författare: Marie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0