Dräktigt!

Jaha! Så var första stoet dräktigt då, känns skönt. Isadora är först ut nästa år om allt flyter på som det ska. Gabban och Athletica hade båda släppt men Athletica hade en ful gulkropp vilket betyder att hon inte ovulerat riktigt och chansen att det ska ta sig är ganska liten så vi är förberedda på att få seminera om henne..
Nu är det lite lungt med körningen till seminstation några dagar. Nästa koll är den 10 juni..

Vi var inne med Flurran i måndags och tog bort en vargtand och raspade lite så nu är hon i ordning i munnen iallafall. Hon har en liten fistelgång (tror vi iallafall) på örat. Tid är beställd till operation av denna också, så efter det sen så kommer hon att ridas igång igen och troligen snabbt visa sina fina gångarter och hoppförmåga.. En passande juniorhäst..

Hannibal har det bra och trivs i sitt nya hem och dom har redan fallit för honom hihi... Vilket inte är så svårt. Han är en trevlig kille som är mycket hanterad sen han var föl som alla våra uppfödningar är. Blir inga problem där heller troligen när inridningen kommer. Bara att sitta upp och rida.. 

En liten tanke har väckts! Men bara en liten... Kanske ska jag sälja båda mina hingstföl i år till Holland hmm.... Men bara kanske! Har riktig beslutsångest... Vill ju så gärna ha kvar lilla Wilbur som troligen är den bästa fölisen i år. Men sen vet man aldrig hur dom utvecklas. Att det ska vara så svårt att bestämma sig....Dom är ju så söta...

Författare: Marie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0