Lite Bo-Gi

Nu är jag tillbaka igen med lite bloggande. Hanna är dålig på att själv skriva och berätta så det får bli min uppgift.
Hanna har nu ridit Bo-Gi 3 gånger sen han besiktades och han är pigg och glad.. Han har nog saknat det lite, inte kul att gå i hagen och skrota. Men nu på onsdag så åker han iväg till Blekinge och familjen Bodin. Där ska han så småningom komma ut på lite tävlingar om allt flyter på som vi tänkt, men det är ju djur det handlar om så man vet aldrig... Han kommer att vara till salu hela tiden så är ni intresserade av honom så är det bara att ta kontakt med Bodins för mer information och provridning... Vi har faktiskt börjat fundera på att inte betäcka om Toppan utan lämna ner henne också till dom sen efter avvänjning av föl.
Vi var i ridhuset häromdagen med Myran också, Hanna red och Matilda var snäll och kom upp för att intyga ridbarheten så nu ska papper in till föreningen för stamboksföring av Myran. Hon är så bra den ponnyn så det är nästan synd att betäcka om henne, hon skulle vidareutbildas och ut i sporten egentligen men jag vill nog ha ett par avkommor efter henne iallafall innan hon säljs... Hon ska ju föla i april samtidigt som de andra och det ska bli så spännande med hennes avkomma. Det blir ju spännande med alla fyras fölningar såklart men det andra har ju haft föl innan så där behöver man inte vara så orolig att stoet inte ska ta hand om fölet. Fast Myran verkar så lugn och harmonisk så hon kommer nog att funka bra som mamma... Hoppas på bara stoföl i år. Då kommer vi definitivt inte att betäcka om Toppan och inte heller Esther utan de ska sättas igång och ut till försäljning. Så ni som söker dressyrponny, håll utkik ibland annonserna för Esther har gångarter så det räcker och blir över....

På onsdag är det dags! Då bär det iväg till Holland och hingstpremieringen i Ermelo, gisses va kul det ska bli! 2007 var vi nere första gången och nu är det dags igen. Goda vänner, god mat och dryck och inte minst en massa vackra welshhingstar i alla kategorier... Störst intresse är det förstås hos ridponnyhingstarna. Förra gången vi var nere slutade det med att vi köpte Esther. Vi har inte planerat nåt sånt i år men man vet aldrig!  Vi får väl se när vi kommer hem igen om vi ökar på antalet ponnyer.

Nu är det dags för sängen..

Gonatt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0