Löshoppningsträning!

Nu får sommarvilan vara över och sista träningen inför 3-årstestet om ca. 1 mån måste igång. Trotts hettan i ridhuset så får man stå ut!! Träna måste man inför en sådanhär grej! 4 st 3-åringar är planerade att visas, dock kunde bara 2 träna igår pga. lite olika omständigheter, bl.a. hittade vi Isadora i hagen med ett knä stort som en fotboll, ingen hälta, så troligen ett ormbett som vi inte är helt obekanta med!! Så hon fick åka med som sällskap bara till ridhuset och sen hem till en box med bandage och medicin. Tråkigt när ormjäklarna inte kan hålla sig undan, särskillt när det gäller dom dräktiga stona. Men behandlar man inte stoet så kan de gå illa om giftet sprider sig i kroppen, så även om kortisonbehanling inte är att gilla på ett dräktigt sto, så vad gör man i detta läget?! I dag har svullnaden gått ner och vi hoppas det ska räcka med medicineringen nu!

Men istället för full träning på 3-åringarna så åkte vi ner en sväng med bröderna E istället!! Bygga hel löshoppningsbana för 2 ponnyer, nä då passar man på med några andra istället!
Så Edwin fick först köra lite själv, sen hämtade vi lillbrorsan så han fick lära sig hur det går till, dom va jätteduktiga!! Finns en del hopp i lillebror med!!

Estelle, 3-årssto





Top Garbo, 3-årssto





Edwin, 2-årshingst


Edwin visar lillebror vägen!
 

Två hoppande pojkar!!

Edward, 1-årshingst




För låga hinder tyckte Edward och sattsade på den högre delen i kanten!!

Text: HS Jonsson
Bild: K Jonsson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0