Sol, bete och rally

Nu känns det verkligen som att sommaren är påväg. Från ena dagen till den andra blev det bara så varmt, så av med kläderna och efter en hel dag i solen blev det naturligvis en schyst röd bränna. Men efter denna kalla våren så får man inte klaga.

Fölen har vi släppt ihop och dom går nu på bete, inne på nätterna ännu. Även om det är varmt, är ju vädret något ostadigt, kan man lugnt säga. Ena stunden är det strålande solsken och nästa regnar det, men det är ju iaf varmt.
Fölen i gräshagen.

Unghingstarna har vi släppt på sitt bete, och även ungstona är iväg på sitt sommarbete. Från holland hör vi bara possitivt, båda stona är seminerade och vi hoppas dom är dräktiga! Toppan ska ulas på onsdag och även Esther ska kollas då om brunst är på gång.


Bilder på Myran i Holland! Inte lustigt dom gillar henne där nere, vem skulle kunna tycka något annat om denna vackra ponnyn!



I lördags hade vi rally på våran väg, ett 100-tal bilar susade förbi med brummande motorer och skrikande bromsar. Ungstona gick fortfarande hemma då och hade bara stenmuren mellan sig och bilarna. Man trodde väl att det skulle bli lite liv då dom första bilarna kom men nä, dom låg å sov och "Lillgabban" ställde sig intill stenmuren och sov när bil efter bil gasade förbi...Man undrar ju om dom helt enkelt är så vana vid bilar eller om dom bara har ett bra temperament...
Isadora hejjar på!

Och dom dagarna när det är sol får man passa på att tvätta smuttsiga vintertäcken.


Nu hoppas vi på mer sol och mindre åska och regn....Så mycket roligare att ta bilder när solen lyser och det grönska runt omkring en.

Författare: HS Svensson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0