Är det vår eller?

Mina föl har inte varit ute mycket i år än. Detta regnande gör att det är inte roligt att släppa ut dom. Geggigt i hagen som gör det väldigt halt och dom springer ju runt ganska mycket de små liven. Man är rädd att dom ska halka in i tråden. Man har väl blivit lite hönsmamma med åren.... Jag alltså!

Den 8 maj var vi nere i ridhuset med Esther och hennes lilla Edward så att han skulle få springa av sig lite. Å jisses vad han sprang...  Som värsta kapplöpningshästen...   Sen sökte han skydd bakom Kristians rygg när mamma skulle filmas, han såg riktigt trygg ut där han stod.

     

Idag släppte vi ihop båda stona med sina föl i en härlig grön hage så dom skulle bry sig mer om gräset än om att springa runt, men icke då! Springa måste man när man blir släppt på grönbete, kor eller hästar, det är ingen skillnad... Efter ett tag så blev det lite mer intressant med gräset och dom började mumsa. Det blev iallafall några timmar ute idag. Hoppas på skapligt väder imorgon så får dom gå ut tillsammans igen på grönbetet...



Visst ja! Toppan hade släppt ägget i onsdags så nu är det bara att vänta till den 26:e för dräktighetskoll och hoppas hon är dräktig då. Tror det är dags för Esther att börja ultraljudas då också. 

Författare: Marie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0