Tävlingsframgångar för våra SB-ponnyer

I början av veckan fick vi glädjande rapporter från när och fjärran från våra uppfödningar.
SB Sea Breeze som är 7 år gammal går stadigt MSV B med sin nya ryttare Martina Åhs och i helgen 0:ade han flera starter och fick fina placeringar när Söderköpings Ryttarförening hade regionala hopptävlingar.
I midsommarhelgen har Vetlandaortens Ryttarförening stora nationella tävlingar och vi håller tummarna för flera fina ritter även denna helgen!

Äldre videoklipp med förra ryttaren och utbildaren Louise Bodin finns på Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=os6tO-GpDVI
http://www.youtube.com/watch?v=TjWCk4fCC6M&NR=1

Även lillasyster SB Atlantic Breeze har påbörjat sin karriär på hoppbanorna. I helgen startade hon sin andra tävling med 0 fel i både LD och LC, arrangörer var Rid och Körsällskapet Sporren i Blekinge.
Här är en video från hennes första tävling:
http://www.youtube.com/watch?v=Pcz86AYOg28


Vi hoppas på fler glada nyheter av dessa slag! Och önskar er lycka till med våra uppfödningar!

Vi har en lillebror på 5 år kvar som är startklar för både dressyr och hoppbanor mer eller mindre iaf. BoGi har startat några LC dressyr, men det är väl kanske inte där han ska vara, på dressyrbanorna?! I helgen som gick va jag nere och hopppade honom lite, hoppade flera hinder på 85-90cm, kan tyckas som strunthinder, men vi kom på efteråt att det är 3:dje gången han hoppades uppsuttet, 1 gång som 3-åring och sen tidigt i våras 1 gång. Men trotts detta så kändes han helt kanon, och jag skulle lätt kunna ta ut honom på tävlingsbanan ganska snart (fast jag är lite ringrostig själv). Han har mätingytg, är fullt vaccinerad så det är bara ponnyryttaren som saknas! Får se om jag tar ut honom på någon lokal till hösten om han inte säljs innan!
Av hans yngre syskon har vi bara 2 kvar i vår ägo. "Toppan" 4år som går med föl och är ombetäckt, och Haniball 1år som är till salu. Sen har vi "Todde" 3år som är hos oss på utbildning, även han är till salu!


Författare: HS Svensson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0