Utställningar!

Jag var med min goda vän Lena och hennes två ungston på riksutställningen för welsh förra helgen uppe i Axevalla. Det var jätteroligt att träffa alla trevliga människor och se alla fina welshar som glänste i pälsen och visade upp sig. Ja nästan alla iallafall...  Man blir faktiskt lite sugen på att "bli med welsh" Svårt bara med alla sektioner, alla är fina på sitt sätt så frågan är ju vilken sektion man ska välja isåfall... Blir nog sek B för de ligger närmast ridponnyerna i sin modell... Men först måste jag nog sälja några till av mina ridponnyer, har ju sålt några i år till ryttare som har tävlingsambitioner och dom är jättenöjda med sina nyförvärv. Alltid lika roligt att höra från dom med nyheter och resultat! Några är ju också uppe högt i klasserna och tävlar och det är ju härligt att vara uppfödare till dessa ponnyer...  Har ni kunskap och tid att vänta så har vi några unga individer som ska säljas.
Vi jobbar fortfarande med våra 3-åringar inför 3-årstestet, med löshoppning osv. Allt flyter på bra! Dom kommer att få en välbehövlig vila efter det här. Todde ska ju vidare till sina nya ägare efter testet så det blir nog lite vila för honom under tiden dom "bekantar sig". Vi har redan påbörjat inridningen av honom men har tagit det lite lugnt där, han är insutten och skrittad på. Bara för nya ägarna att ta vid där vi slutade och det kommer att gå bra för han är en mycket snäll och trevlig ungponny...
Nästa arrangemang vi ska på blir utställningen i Nybro den 29/8 som sspf anordnar. Vi kommer att åka med två
3-åringar och ett sto med föl. Ska bli intressant att se vad den domaren tycker om våra ponnyer, har nog inte ställt ut för henne någon gång innan.
Sen blir det 3-årstestet nästa i september i Nybro det också...

Författare: Marie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0