Utställning på gång!

Snart bär det iväg på årets första utställning. Till Nybro på söndag. Vi åker med 2 transporter så det är tur att man har snälla vänner som ställer upp.  Idag har vi badat Esther och Edward och det gick faktiskt ganska bra men det tar ju sån tid och man planerar nog lite dåligt så när man är färdig så är det mörkt ute.. För Edward var det första gången han badade så vi blev glada att han var så snäll som han var. Backade lite ibland när han tyckte det blev lite otäckt. Men han skötte sig exemplariskt.

SB Prince Edwards första bad..

Vi har även varit i ridhuset och tränat inför 3-årstestet idag också. Till o med Windy fick följa med idag o löshoppa lite, det var många år sen men hon tände till direkt och tyckte det var himla roligt. Bilder kommer senare.
Vi har även flyttat småhingstarna till ny hage idag och det var härligt tyckte dom. Även här tog vi kort som kommer senare. Vi var runt hos ungstona också och tog kort och filmade dom. Härliga hästar man har , man bara smackar lite och "hyschar" så visar dom upp sig. Problemet är väl att alla vill vara med på samma gång... Även här kommer bilder och film senare. Redigeraren har gått o lagt sig, ska upp tidigt o jobba imorgon...
O det är nog dags för sängen för mig med känner jag. Luften tar på en..
God natt!

Författare: Marie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0