Nya resultat!

Nu har vi fått in nya resultat från våra uppfödningar! Härligt att det går så bra för dom.
SB Sea Breeze har fått ihop 3 fina placeringar på La nivå varav en vinst sista tiden. Han behöver en nolla till i msv b för att få vara med på ungponnysm i höst, vilket vi hoppas han ska få för visst vore det jättekul med en egen uppfödning med där...
Sen har lilla SB My Bonope varit ute på sina första starter. Han har gjort en start i hoppning LD Clear round med en jättefin runda, Alexandra valde att lägga en volt på ett par ställen för att komma rätt på hinder då publiken kunde ge reaktioner så det räknades ju som två stopp fast han inte stannade. Han hoppade alla hinder utan att riva och hoppade även ett titthinder med stora solar under, utan att bry sig  medans många andra stoppade på det. Härligt! Sen har han gjort en start i dressyr LC:2 med 61% helt klart godkänt! Han kommer att ta många placeringar i framtiden den ponnyn både inom hopp och dressyr... Bonope ska gå kvaliten i slutet på augusti vi håller tummarna att det går bra. Kanske vi syns på finalen??

Nu ska jag åka till Axvalla med en god vän och hennes små ponnisar, det är welshriks! Med massor av starter. Ska bli jättekul att träffa en massa welshfolk igen, det brukar alltid bli mycket trevligt på dessa tillställningar.

Tills vi hörs igen!
Ha de´


Författare: Marie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0