Bilder


En mycket rörlig Athletica, ska försöka hitta en hingst till henne, till våren som kompletterar hennes storlek som bara är ca 133cm och som kanske kan ge lite mer ponnytyp på huvudet. För övrigt är Athletica väldigt fin exteriört och löshoppar villigt och med god spänst. Hon är snäppet bättre än sin mor Atlantic, just så det ska vara. Bara storleken som inte är till belåtenhet för oss som gärna vill ha stora C eller D. Men hellre en liten C med kvalite´ än en D utan kvalite´!!!






Även Fleur de Santé har gångarter och hoppförmåga. Detta är ett väldigt fint sto men som vi inte har betäckt pga att hon är lite för stor för vår smak. Hon mäter ca 154cm och blir 4år till våren. Är riden några gånger förra vintern men får nog börja om med inridningen från början. Om bara tiden kunder räcka till... "Flurran" är till salu!


Även Top Garbo kan röra sig, henne funderar vi på att skicka till Holland till våren, tillsammans med Isadora för betäckning.

Det är väl ca 5månader kvar innan dom nya fölisarna börja titta ut...Så känns som det är dags att börja planera för nästa år...Så man har något att se fram emot nu under den mörka, kalla och blöta tiden.

Författare: H-S Svensson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0